Avagy gyűjtsünk össze minden szépet és jót, ami segít abban, hogy a ránk osztott citromból jó limonádé legyen.

Különvélemény csak pozitívan

Különvélemény csak pozitívan

A miértek

2020. május 28. - Magdi Különvéleménye

Hadd kezdjem azzal, hogy miért hoztam létre ezt az oldalt. Azon embercsoportba tartozom, akik hisznek abban, hogy a pohár félig tele van, és egy citromból jó limonádét lehet csinálni, akkor is, ha épp a narancslé esne jobban. Továbbá abba a csoportba is, akinek minden őt érdeklő témáról elég konkrét véleménye van, amit ki is mond, ha kell, ha nem (igen, ezért már irtó sok nyaklevest kaptam). A virtuális világ hatalmas része negatív hírtömeggel van tele, és nap mint nap belefutok panaszkodókba, elégedetlenkedőkbe, akiknek semmi nem jó soha semmi. Ezért persze sosem ők a felelősek, hanem a kormány, a szomszéd, a szomszéd kutyája, a főnök, esetleg a főnök aranyhörcsöge. Mindig értetlenül állok az ilyen emberekkel szemben, akik ahelyett hogy meglátnák, vagy megkeresnék az élet napos oldalát, inkább elmerülnek az önsajnálat mocsarában és nem fogadják el, hogy egy felnőtt ember felelős az életének minden tettéért. Legyen ez az oldal egy ellenpont, egy kis színes, pozitív sziget, ahol mindig találsz valami mosolyogtatót, szépet, inspirálót.

dscf5883.JPG

Szóval kedves olvasóm…ez az oldal neked szól, ha hajlandó vagy arra, hogy arra, hogy legalább megpróbálj pozitívan gondolkodni,…akkor is, ha van kedved érdekes témákról beszélgetni, véleményt olvasni, és önálló véleményt formálni, inspirálódni…ha szívesen olvasol tőlem könyv és filmajánlókat, olyan művekről, amik valamiért számomra érdekesek voltak…(nagyon szívesen fogadok ajánlásokat is, mert mindig több az olvasnivaló, mint az olvasásra fordítható idő) ha netán van kedved ilyesmit írni és megosztani velünk….ha van kedved bekukkantani néhány számomra példaértékű magyar kisvállalkozó életébe, akik hajlandóak a kíváncsi kérdéseimre válaszolni. Ki tudja, lehet hogy egy-egy itt olvasott gondolat visz közelebb a céljaidhoz, vagy ad egy olyan ötletet, ami fenekestől felfordítja az életedet! Legyen itt egy olyan minőségi csapat, aki képes és hajlandó a félsoros, színes-szagos képpel ellátott „motivációs idézeteknél” komolyabban használni az agyát.

Az alábbi témaköröket gondoltam ki étvágygerjesztőnek:

-könyvajánlók

-filmajánlók

-magyar kisvállalkozók sikerének bemutatása (ez egyre jobban tetszik, mert már jó néhány érdekes interjú körvonalazódik!)

-aktuális (ám szigorúan politikamentes) témákról a „különvélemények” megvitatása.

-minden más, ami útközbe eszünkbe jut.

 

NEM cél, hogy bármilyen módon bíráljuk, vagy megsértsük egymást…

A bejegyzés trackback címe:

https://kulonvelemenycsakpozitivan.blog.hu/api/trackback/id/tr9615718396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása